Event CountDown
  • Event Date 2019/04/22  - 
  • Event Venue

22-23 aprilie: întâlniri cu filosoful și practicianul filosofic american Lou Marinoff

In perioada 22-23 aprilie se va afla la Timișoara filosoful și practicianul filosofic american Lou Marinoff, Prof. la City College of New York si Presedinte al The American Philosophical Practitioners Association, prilej cu care vor avea loc mai multe evenimente la care vă invităm sa participați.

Programul evenimentelor organizate cu acest prilej la Timișoara este următorul:
– În data de 22 aprilie, orele 17,00-19,00, profesorul Lou Marinoff va tine conferinta cu tema “Despre practicile filosofice in lume” în Aula filialei Timisoara a Academiei Româneeveniment organizat în parteneriat de PFC-UVT, CRIFST- Filiala Timisoara și APCFE.
– În data de 23 aprilie la orele 10,00 în amfiteatrul A11 al UVT va avea loc sedința festivă de acordare din partea PFC-UVT a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului  Lou Marinoff, urmat de cuvântul laureatului.
– În data de 23 aprilie la orele 18,00, Librăria Humanitas va fi gazda unui eveniment în care autorul de mare succes Lou Marinoff va vorbi despre cele 4 carti traduse in limba romană, urmat de o sesiune de autografe, evenimentul fiind organizat de APCFE și Editura Trei.