Acasa · Contact · Admitere · Finalizarea studiilor

Start înscrieri AMBASADOR PFC 2016

În perioada 18-22 aprilie 2016 organizăm Zilele Porților Deschise în UVT. Vom avea un stand amenajat la parterul UVT, alături de celelalte facultăți ale Universității noastre. PFC va fi reprezentat la stand de către Ambasadori.

Înscrierile pentru rolul de AMBASADOR PFC sunt disponibile tuturor studenților PFC (Licență sau master) și se realizează la Secretariatul PFC de la biroul 511 (dna Hildegard Lungu) și la tel 0256-592132. Înscrierile se fac până joi, 14 aprilie 2016, după principiul “primul venit, primul servit”, prin completarea succesivă a tuturor sloturilor de intervale orare disponibile. Un Ambasador PFC trebuie să se înscrie la minim 3 sloturi (intervale orare), nu neapărat în ordine succesivă, conform Tabelului de mai jos, pe care îl veți regăsi la Secretariat.
Diploma de Ambasador PFC 2016 va putea fi utilizată în cadrul selecțiilor interne Erasmus, Burse, Cazări, pentru a atesta activitatea de voluntariat în beneficiul PFC.
Ambasadorii vor interacționa cu elevi de Liceu care vor vizita UVT și vor trebui să promoveze cât mai eficient facultatea noastră și să distribuie flyerele de promovare a facultății.

Program Ambasador PFC la stand
18-22 aprilie (Luni-Vineri) orele 8-14.30.(un slot durează o oră și jumătate, similar sloturilor din orarul cursurilor si seminariilor; in fiecare slot se pot inscrie 4 studenti – cate 2 de la fiecare dintre cele 2 Departamente ale PFC.)

Zilele porților deschise UVT 2016