Acasa · Contact · Admitere · Finalizarea studiilor

Dezbatere demonstrativă – Societatea de Dezbateri, 11.04.2016

Ești student al Universității de Vest din Timișoara și simți nevoia de a te dezvolta și prin alte modalități decât cele oferite de către sistemul de învățământ? Îți place să fii la curent cu lucrurile care se întâmplă în jurul tău? Vrei să faci parte dintr-o comunitate pasionată de o altfel de educație? Îți place să privești lucrurile din altă perspectivă? Dacă ai răspuns da la cel puțin una dintre întrebările adresate anterior, atunci ești omul potrivit pentru noi!

Asociația Studenților Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, în parteneriat cu Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării și cu Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică din Banat, te invită la Societatea de Dezbateri! În cadrul acesteia, vei avea ocazia să te dezvolți pe plan personal prin intermediul dezbaterilor academice, și a discursului public, îți vei dezvolta simțul critic și gândirea analitică, dar vei avea și șansa de a-ți face prieteni cu aceleași interese ca tine.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm la o dezbatere demonstrativă care va avea loc luni, 11 aprilie 2016, începând cu ora 16:20 în Aula Bibliotecii Central Universitare “Eugen Todoran”. Dezbaterea pleacă de la afirmația Uniunea Europeană se află într-un declin iremediabil. Vei vedea care sunt regulile jocului, ne vom împărți în două echipe – tabăra afirmatoare și tabăra negatoare și vom dezbate.

Nu rata șansa de a deveni membrul unei comunități care va transforma anii studenției în cei mai frumoși ani de până acum!